viernes, 11 de enero de 2008

Shen Wie al Mercat de les FlorsMERCAT DE LES FLORS

Shen Wei Dance Arts
Rite of Spring + Re

Dates: del 24 al 27 de gener de 2008
Horaris: 21 h. (diumenge 19 h.)
Preu: 20 €
Sala: MACShen Wei Dance Arts presenta dos espectacles del seu repertori:


Re, basat en les experiències personals de Shen Wei durant els seus viatges al Tibet, i The Rite of Spring, una personal interpretació de La Consagració de la Primavera, de Stravinsky.A la peça Re, cants budistes tradicionals, interpretats per la monja tibetana Choying Dolma, reafirmen la naturalesa espiritual de la dansa, que a Re parteix dels mandales budistes del Tibet.


The Rite of Spring és un diàleg entre moviment, música i imatges visuals interpretat per dotze ballarins a partir d’una versió per a piano a quatre mans de la peça de Stravinsky. Els moviments dels ballarins s’ajusten a les frases i als ritmes musicals, omplint l’obra com si es tractés de les pinzellades d’un quadre.


Coreògraf, ballarí, artista plàstic i dissenyador nascut a la Xina, Shen Wei va estudiar òpera xinesa des dels 8 anys. Va treballar a la Hunan State Xian Opera Company els anys 1984-1989 i va ser membre originari de la Guangdong Modern Dance Company, la primera companyia de dansa contemporània de Xina, on va treballar com a coreògraf i com a ballarí entre 1991 i 1994. L’any 1995, Shen Wei es va traslladar a Nova York, on va fundar la Shen Wie Dance Arts el 2000. També ha col·laborat com a coreògraf amb companyies com Het Muziektheater Amsterdam, Alvin Ailey Dance Theater II, Dances We Dance of Hawaii, The Guangdong Modern Dance Company of China o SUNY Purchase, entre d’altres.


per a veure imatges del seu espectacle:

No hay comentarios: